Τουρκικά μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!


 

Σας ενημερώνουμε ότι τα Κέντρα μας καθώς και η πλατφόρμα "web@class" θα επαναλειτουργήσουν στις 17-8-2020.


Εγγραφές - πληροφορίες για τα νέα τμήματα εκπαιδευτικού έτους 2020-2021 διεξάγονται κανονικά μέσω του site των Κέντρων: 

 http://www.chatzistergiou.gr/φόρμα-εκδήλωσης-ενδιαφέροντος-για-demo

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΠΟ

17-8-2020

 

STAY TUNED!

 


 

Μαθήματα Τουρκικών στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο! (περισσότερα εδώ)Στα Κέντρα μας διδάσκουμε Τουρκικά από το 2008. Τα μαθήματα τουρκικών απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες καθώς επίσης και σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν την τούρκικη γλώσσα σε επίπεδο επικοινωνίας ή και σύντομης απόκτησης πτυχίου. Παρέχουμε εντατικά μαθήματα τουρκικών e-learning - online - real time σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

 

 

Οι εγγραφές άρχισαν!

Έναρξη νέων τμημάτων από 1-9-2020

 

 

 

 

Τα μαθήματα τουρκικών απευθύνονται σε άτομα τα οποία επιθυμούν να γνωρίσουν την τουρκική γλώσσα και κουλτούρα σε επίπεδο επικοινωνίας ή και απόκτησης πτυχίου.

 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου ανταποκρινόμενα στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας έχουν δημιουργήσει ευέλικτα προγράμματα Τουρκικής Γλώσσας που απευθύνονται σε σπουδαστές και εργαζόμενους όλων των επιπέδων! 

Η διάρκεια προετοιμασίας για την απόκτηση των αναγνωρισμένων πτυχίων του ΑΣΕΠ είναι:


Επίπεδο Α1, τετράμηνη προετοιμασία, με τέσσερις διδακτικές ώρες την εβδομάδα (σύνολο 64 ώρες)

Επίπεδο Α2, τετράμηνη προετοιμασία, με τέσσερις διδακτικές ώρες την εβδομάδα (σύνολο 64 ώρες)

Επίπεδο Β1, τετράμηνη προετοιμασία, με τέσσερις διδακτικές ώρες την εβδομάδα (σύνολο 64 ώρες)

Επίπεδο Β2, εξάμηνη προετοιμασία, με τέσσερις διδακτικές ώρες την εβδομάδα (σύνολο 96 ώρες)

Συμμετέχουμε στις εξετάσεις:

 • Tου Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης (Istanbul University)
 • Tου ιδρύματος DILMER της Κωνσταντινούπολης 
 • Tου ιδρύματος Tömer του Πανεπιστημίου της Άγκυρας

 

Μη χάνετε χρόνο και αποκτήστε το πτυχίο που σας ενδιαφέρει!


E-Le@rning Courses

 

Προετοιμαστείτε και εσείς υπεύθυνα και γρήγορα, απ' όπου κι αν βρίσκεστε με τη σύγχρονη πλατφόρμα e-learning: "web@class" 


 
 

Mε τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση μέσω διαδικτύου με τη πλατφόρμα web@class η εκμάθηση αλλά και η προετοιμασία για πτυχιακές εξετάσεις ξένων γλωσσών ανοίγει νέους ορίζοντες. Οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν αλλά και συμμετέχουν στο μάθημα σε πραγματικό χρόνο με τους εκπαιδευτές τους, ο καθένας από διαφορετικό χώρο. Η διαδικασία του μαθήματος είναι ίδια με αυτή που προσφέρεται σε μία κανονική αίθουσα, έχοντας την ίδια  αποτελεσματικότητα.Για να γνωρίσετε κι εσείς το παρόν αλλά και το μέλλον στην εκπαίδευση, 

σας προσφέρουμε ένα ζωντανό μάθημα δωρεάν. 


 

Αν σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε την φόρμα εδώ  και θα σας αποστείλλουμε user name και password  για να συμμετάσχετε και εσείς σε  ένα free live Demo μάθημα.


Το DEMO μάθημα, όπως εξάλλου όλα τα μαθήματα μέσω διαδικτύου είναι ζωντανά μαθήματα, με την παρουσία καθηγητή/καθηγήτριας και των συμμετεχόντων.

 

Για την συμμετοχή σας στα διαδικτυακά μας μαθήματα εκτός από μία σταθερή σύνδεση στο Internet χρειάζεστε σταθερό υπολογιστή ή laptop ή tablet ή ένα smartphone!

 


Από το 2010 παρέχουμε εντατικά μαθήματα Τουρκικών μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Η "web@class" είναι σύγχρονη πλατφόρμα εκπαίδευσης ξένων γλωσσών καθώς παρέχει πολλές καινοτόμες δυνατότητες όπως ζωντανό μάθημα - ατομικό ή και σε τμήμα - σε πραγματικό χρόνο, πάντα με την παρουσία καθηγητή,  με υποστήριξη ομιλίας, εικόνας, γραφής και επιπλέον, σε περίπτωση απουσίας του σπουδαστή, εγγραφή του μαθήματος!

 

Τα μαθήματά μας δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία και δεν έχουν καμία σχέση με τα μαθήματα μέσω SKYPE καθώς παρέχουμε τις ίδιες δυνατότητες με μία κλασσική τάξη σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών. Επιπλέον οι έμπειροι καθηγητές μας είναι πιστοποιημένοι και προσεκτικά επιλεγμένοι για την διδασκαλία της γλώσσας.

 

Συμπληρώστε την φόρμα εδώ και παρακολουθήστε ΔΩΡΕΑΝ ζωντανά ένα FREE DEMO μάθημα!


Λίγα λόγια για την Τουρκική γλώσσα

 

Τα Τουρκικά είναι μία γλώσσα που από το παρελθόν συγκέντρωνε το έντονο ενδιαφέρον των Ελλήνων διπλωματών και πολιτικών, (για ευνόητους λόγους), ενώ στο παρόν έχει διευρυνθεί πολύ ο κύκλος αυτών που ενδιαφέρονται για την εκμάθησή της. Ο Έλληνας που μαθαίνει Τουρκικά θα διαπιστώσει γρήγορα το πλήθος των κοινών λέξεων, εκφράσεων και την ομοιότητα ως προς τη εκφορά του απλού καθημερινού προφορικού λόγου. Η μόνη δυσκολία στην Τουρκική γλώσσα έγκειται στη σύνταξη και στην πιο επίσημη εκφορά του λόγου είτε προφορικού, είτε γραπτού. Η απουσία βοηθητικών ρημάτων, άρθρων και γενών καθώς και η εκτεταμένη χρήση απαρεμφάτων και μετοχών προϋποθέτουν την καλή κατανόηση της γραμματικής και του συντακτικού. Το τουρκικό αλφάβητο (μετά το 1923 εγκαταλείφθηκε το αραβικό, και είναι  τροποποιημένη εκδοχή του λατινικού), αποτελείται από 29 γράμματα, 8 φωνήεντα και 21 σύμφωνα. Η εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας δεν είναι δύσκολη, αφού είναι ευφωνική γλώσσα και χαρακτηρίζεται από τη φωνηεντική αρμονία, δεν έχει γραμματικό γένος, έχει έξι πτώσεις και πληθώρα επιρρημάτων. Επίσης είναι συγκολλητική γλώσσα, δηλαδή μια ολόκληρη φράση μπορεί να γράφεται και να προφέρεται με μία μόνο λέξη.

 


Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας στα Κέντρα μας

 

 

 • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων

 


E-Le@rning "web@class"   

 

Από το 2010  παράλληλα με τα μαθήματα εντός των Κέντρων μας χρησιμοποιούμε την σύγχρονη εκπαιδευτική πλατφόρμα "web@class" για μαθήματα εξ αποστάσεως.


Από τότε μέχρι και σήμερα η πλατφόρμα μας ανανεώνεται και βελτιώνεται ανελλιπώς. Οι σπουδαστές μας συμμετέχουν χωρίς κανένα πρόβλημα ήχου και εικόνας, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή τους, το laptop, το τάμπλετ τους ακόμα και το κινητό τους!

 

Οι διδάσκοντες καθηγητές είναι απόλυτα εξοικιωμένοι με τα διαδραστικά μαθήματα, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον της δυνατότητες μιας εικονικής τάξης.

 

Την επιτυχία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης την καταμαρτυρούν κάθε χρόνο τα αποτελέσματα των εξετάσεων σε όλες τις ξένες γλώσσες και σε όλα τα επίπεδα!

  

Αν επιθυμείτε

 • να μάθετε τουρκικά
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα αναγνωρισμένο πτυχίο
 • να επικοινωνείτε με άνεση και ευχέρεια στο χώρο εργασίας σας


Όμως...

 

 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα Κέντρο
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε

 

 • έχετε επαγγελματικό πρόγραμμα ασταθές το οποίο σας δυσκολεύει την παρακολούθηση σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών

 

...τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη διαδραστική πλατφόρμα e-learning:  "web@class"


 επειδή

 

 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας

 

 • κι ακόμα κάτι σημαντικό! Το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε!

 

 • Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας οι οποίοι έχουν την τουρκική γλώσσα μητρική!

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.