Σουηδικά μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!

Σουηδικά στη Λάρισα
 


Μαθήματα Σουηδικών στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!Στα Κέντρα μας διδάσκουμε Σουηδικά από το 2010. Τα μαθήματα σουηδικών απευθύνονται σε ενήλικες, καθώς επίσης και σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να μάθουν την συγκεκριμένη γλώσσα και  να αποκτήσουν γρήγορα το απαιτούμενο πτυχίο, το οποίο θα τους ζητηθεί για την μετεγκατάστασή τους στη Σουηδία.


Οι έμπειροι καθηγητές μας, που έχουν τα Σουηδικά ως μητρική τους γλώσσα, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνιακή χρήση της γλώσσας, η οποία είναι απαραίτητη, τόσο για την διαμονή, όσο και για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.


Μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα, γνωρίζουμε και εμβαθύνουμε τη Σουηδική γλώσσα στον προφορικό και στο γραπτό λόγο.


Παρέχουμε εντατικά μαθήματα σουηδικών e-learning - online - real time σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 

Λειτουργούν τμήματα

 

Α1-Α2 (διάρκειας 8 μηνών)*

Β1-Β2 (διάρκειας 8 μηνών)*

C1 (διάρκειας 8 μηνών)*


*Η διάρκειά τους μειώνεται στο ήμισυ σε ατομικά μαθήματα


 

Λίγα λόγια για την Σουηδική γλώσσα


Η Σουηδική μπορεί να μην είναι η πιο δημοφιλής γλώσσα, αλλά μπορεί  να ανοίξει το δρόμο σε όποιον θέλει να μάθει τα μυστικά μιας χώρας που αποτελεί παράδειγμα οργάνωσης, σχεδιασμού, οικονομίας και φυσικά ομορφιάς.

Έτσι, όταν κάποιος σκέπτεται το επαγγελματικό του μέλλον, το μέλλον των σπουδών ή της μετεκπαίδευσής του στη Σουηδία, τότε δεν χωράει αμφιβολία πως εκείνο που πρέπει να κάνει νωρίτερα από κάθε τι άλλο είναι να μάθει σουηδικά.

Και μόνο το γεγονός πως η πλειονότητα των ενδιαφερομένων να μάθουν την σουηδική γλώσσα είναι γιατροί, καθιστά αντιληπτό, πόσο ελκυστική είναι η προοπτική εργασίας στην σκανδιναυϊκή αυτή τη χώρα, όχι μόνο για τον συγκεκριμένο κλάδο, αλλά για κάθε εργαζόμενο, (με τον τομέα υγείας και κοινωνικών επιστημών πάντως να είναι στην κορυφή των προτιμήσεων).

Το  «διαβατήριο» που χρειάζεται οποιοσδήποτε επιλέξει να εργαστεί στη Σουηδία, προκειμένου να βρει μια καλή δουλειά, είναι η γνώση της σουηδικής γλώσσας. Γι’ αυτό ίσως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι συνεχώς αυξάνονται οι σπουδαστές της στη χώρα μας.

Επίσης στον τομέα των σπουδών, η σουηδική γλώσσα είναι το απαραίτητο μέσον, για να μπορέσει να κανείς ν’ αξιοποιήσει το πολύ υψηλό επίπεδο των φημισμένων Πανεπιστημίων και Ινστιτούτων της σκανδιναυϊκής χώρας.

Πέραν αυτών, ένα και πλέον εκατομμύρια Σουηδοί μετανάστες σε όλο τον κόσμο μιλάνε Σουηδικά, ενώ στη Φινλανδία τα Σουηδικά κατέχουν ισάξια θέση μαζί με τα Φινλανδικά. Οι Σουηδόφωνοι κάτοικοι της Φινλανδίας διδάσκονται στο σχολείο την μητρική τους γλώσσα, ενώ στα υπόλοιπα Φινλανδικά σχολεία της μέσης εκπαίδευσης τα Σουηδικά διδάσκονται ως υποχρεωτική δεύτερη γλώσσα.


 

Ποιους αφορά η εκμάθηση της Σουηδικής γλώσσας;

 

Για κάποιον που θέλει να εργαστεί ή να σπουδάσει στη Σουηδία, είναι απαραίτητο, (παρότι οι περισσότεροι Σουηδοί μιλούν καλά αγγλικά), να μιλάει καλά τη σουηδική γλώσσα. Επίσης η εκμάθησή της αφορά οποιονδήποτε θέλει να μάθει αυτή τη «μελωδική τραγουδιστή γλώσσα».

 

 

 

Μαθήματα Σουηδικής γλώσσας στα Κέντρα μας

 

 • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίωνΜαθήματα Σουηδικών εντός των Κέντρων μας (in class) αλλά και "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές.
Μαθήματα Σουηδικών Online -

e-learning (Δεν είναι SKYPE)

 

 

 

 

Αν είστε ενήλικας και επιθυμείτε

 • να μάθετε σουηδικά
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα αναγνωρισμένο πτυχίο
 • να επικοινωνείτε με άνεση και ευχέρεια στο χώρο εργασίας σας


Όμως...


 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα Κέντρο
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε

 

...τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class !


 επειδή

 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε!
 • Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας.
 • Η σύγχρονη πλατφόρμα μας ΔΕΝ είναι Skype!

 

    Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε από κοντά συμπληρώστε την φόρμα  εδώ  και σας προσφέρουμε την συμμετοχή σας σε ένα DEMO ζωντανό μάθημα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.