Ρωσικά μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!

Ρώσικα στη Λάρισα

 

 

Μαθήματα Ρωσικών στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!Στα Κέντρα μας διδάσκουμε Ρωσικά από το 2008. Τα μαθήματα ρωσικών απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες καθώς επίσης και σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τη ρωσική γλώσσα σε επίπεδο επικοινωνίας ή και σύντομης απόκτησης πτυχίου. Παρέχουμε εντατικά μαθήματα ρωσικών e-learning - online - real time σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.


 

 

Λίγα λόγια για την Ρωσική γλώσσα


Όταν μιλάμε για δύο πολιτισμούς τόσο συγγενείς και κοντινούς όσο ο ελληνικός και ο ρωσικός, για δύο χώρες όπως η Ελλάδα και η Ρωσία που τις συνδέουν τόσα πολλά ανά τους αιώνες όπως η κοινή τους θρησκεία και ιστορική διαδρομή, τότε κάθε επιπλέον αιτιολόγηση για την ανάγκη εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας, περιττεύει.


Λαός που εισήλθε στο ιστορικό προσκήνιο τον 9ο μ.Χ. αιώνα, χάρη στο (ελληνικό) κυριλλικό αλφάβητο και την μεταλαμπάδευση της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστης, οι Ρώσοι ουδέποτε έπαψαν να αναγνωρίζουν, την ευεργετική επίδραση του ελληνισμού, στην δημιουργία της εθνικής και θρησκευτικής τους συνείδησης.


 Έτσι η εκμάθηση της  όμορφης και πλούσιας Ρωσικής γλώσσας, με τις τόσες ομοιότητες στην  δομή της γραμματικής και του συντακτικού, (κάτι το οποίο διευκολύνει τους Έλληνες σπουδαστές), είναι το κλειδί που θα μας ανοίξει το θησαυροφυλάκιο του μεγάλου ρωσικού πολιτισμού.


Η γνώση της ρωσικής γλώσσας, μας είναι απαραίτητη για εισαγωγή στα υψηλού επιπέδου Πανεπιστήμια της Ρωσίας (που διατηρούνται σταθερά στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στην ποιότητα της εκπαίδευσης σε όλες τις ειδικότητές τους), ενώ νέα  οικονομικά και πολιτικά δεδομένα δημιούργησαν την ανάγκη για καθημερινές γλωσσικές επαφές με το ρωσόφωνο κοινό.


Πλέον η γνώση της ρωσικής γλώσσας, με το αδιαμφισβήτητο κύρος της, θεωρείται απαραίτητη για τη διεκπεραίωση εμπορικών δραστηριοτήτων και την εκπλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων, δίνοντάς μας το πλεονέκτημα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια όλο και διευρυνόμενη και συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, όπως αυτή της Ρωσίας, ή των ρωσόφωνων χωρών, (σύμφωνα με το Eurobarometer, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η Ρωσική γλώσσα είναι η βασική γλώσσα επικοινωνίας, για το 1/3 του πληθυσμού).


Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό βλέποντας τον ραγδαίο βαθμό ανάπτυξης των ελληνορωσικών οικονομικών σχέσεων, που πλέον έχουν καλύψει τους περισσότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας όπως τον τουρισμό, την αγορά ακινήτων, την ενεργειακή πολιτική, τον αγροτικό τομέα, τις εισαγωγές και εξαγωγές κ.α.


Επίσης ο όγκος εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας Ρωσίας τα τελευταία χρόνια αυξάνεται συνεχώς, (π.χ. όλο και περισσότεροι Ρώσοι επιλέγουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, ενώ την τελευταία πενταετία Ρώσοι επιχειρηματίες αγόρασαν τα καλύτερα τουριστικά αλλά και ιδιωτικά ακίνητα στην παραλιακή ζώνη της Αττικής, της Χαλκιδικής και των νησιών μας).


Τέλος για την δημοφιλία της Ρωσικής γλώσσας δεν χρειάζεται παρά να δούμε τη στατιστική. Είναι 4η γλώσσα παγκοσμίως σε ομιλητές, (μετά την κινεζική, την αγγλική και την ισπανική), με 150 εκ. να τη χρησιμοποιούν ως μητρική τους και 260 εκ. να την μιλούν συνολικά, είναι μία εκ των έξι επίσημων γλωσσών του ΟΗΕ, ενώ  το 35% των κατοίκων, 30 χωρών της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης καθώς και της κεντρικής Ασίας, (συνολικός πληθυσμός άνω του μισού δισεκατομμυρίου ανθρώπων), την χρησιμοποιούν ως βασικό μέσο επικοινωνίας τους.


Ποιους αφορά η εκμάθηση της Ρώσικης γλώσσας;

 

Οποιονδήποτε επιθυμεί να έχει οικονομική, επαγγελματική ή και επιστημονική σχέση με τη Ρωσία, τις Ρωσικές επιχειρήσεις και τον ρωσικό πολιτισμό. Ειδικά για τους εργαζόμενους, ή συνεργαζόμενους με τις πάσης φύσεως τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, εστιατόρια, τουριστικούς πράκτορες, ξεναγούς κλπ.), είναι αυτή τη στιγμή η πλέον περιζήτητη γλώσσα και η γνώση της ανοίγει άλλου επιπέδου επαγγελματικούς ορίζοντες.
Μαθήματα Ρωσικής γλώσσας στα Κέντρα μας • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Ταχύρρυθμα προγράμματα επανάληψης γραμματικών φαινομένων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων  Μαθήματα Ρωσικών εντός των Κέντρων μας (in class) αλλά και "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές.e-learningΑν είστε ενήλικας και επιθυμείτε

 • να μάθετε ρωσικά
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα αναγνωρισμένο πτυχίο
 • να επικοινωνείτε με άνεση και ευχέρεια στο χώρο εργασίας σας


Όμως...


 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα Κέντρο
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε...τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class !


 επειδή

 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε! • Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας.
 • Η σύγχρονη πλατφόρμα μας ΔΕΝ είναι Skype!    Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε από κοντά συμπληρώστε την φόρμα


                                                      εδώ


    και σας προσφέρουμε την συμμετοχή σας σε ένα DEMO ζωντανό μάθημα
ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learningTαχύρυθμα μαθήματα Ρωσικών για εργαζόμενους στον Τουρισμό διάρκειας δέκα εβδομάδων


Σε ποιούς απευθύνεται;

Στους εργαζόμενους σε κάθε είδους τουριστική επιχείρηση (ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ) η οποία έρχεται σε επαφή με ρωσόφωνους πελάτες.


Τι ύλη καλύπτουμε;

Κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία με την Ρώσικη γλώσσα, αποκτώντας

 • τα βασικά στοιχεία της γραμματικής
 • λεξιλόγιο σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών και την επικοινωνία


Το πρόγραμμά μας

Η διάρκειά του προγράμματος είναι 10 εβδομάδες με 2 δίωρα μαθήματα ανά εβδομάδα.


Η προσφορά μας ισχύει για μαθήματα σε τμήματα in class ή σε e-learning, "ζωντανά" μαθήματα μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας μας web@class.


 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Τα Κέντρα μας συμμετέχουν στη δράση "Ειδικές Τιμές για Ανέργους" του ΟΑΕΔ και προσφέρουμε έκπτωση 25% σε όλα τα προγράμματά μας στους  άνεργους σπουδαστές!

Ο σπουδαστής θα πρέπει να πιστοποιεί την ιδιότητά του ως ανέργου με επίδειξη ισχύουσας / έγκυρης κάρτας ανεργίας. Τα Κέντρα μας διατηρούν το δικαίωμα να επιβεβαιώσουν την ακρίβεια των παρεχόμενων στοιχείων απευθυνόμενη στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Η έκπτωση υπολογίζεται επί των τιμών του ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δεν ισχύει σωρευτικά με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ούτε συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.