Κινέζικα μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!

Κινέζικα στη Λάρισα
 

 

Μαθήματα Κινεζικών στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!

 

Στα Κέντρα μας διδάσκουμε Κινεζικά από το 2006. Τα μαθήματα της Κινεζικής γλώσσας απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες καθώς επίσης σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των Ναυτηλιακών επιχειρήσεων και γενικά στο εμπόριο. 

 

 

Οι εγγραφές άρχισαν!


Έναρξη μαθημάτων 16 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

 

 

 

Μαθήματα Κινεζικών ONLINE

σε όλο τον κόσμο! (περισσότερα εδώ)


Στα Κέντρα μας λειτουργούν τμήματα Κινέζικης γλώσσας. Τα μαθήματα κινεζικών απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν την κινεζική γλώσσα και κουλτούρα σε επίπεδο επικοινωνίας ή και απόκτησης πτυχίου.Η σύγχρονη πλατφόρμα "web@class" 


Παρέχουμε εντατικά μαθήματα Ιαπωνικών μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Η "web@class" είναι σύγχρονη πλατφόρμα εκπαίδευσης ξένων γλωσσών καθώς παρέχει πολλές καινοτόμες δυνατότητες όπως ζωντανό μάθημα - ατομικό ή και σε τμήμα - σε πραγματικό χρόνο, πάντα με την παρουσία καθηγητή,  με υποστήριξη ομιλίας, εικόνας, γραφής - απαραίτητη για την γραφή της Κινεζικής γλώσσας - και επιπλέον, σε περίπτωση απουσίας του σπουδαστή, εγγραφή του μαθήματος!

 

Το μάθημα e-learning ONLINE μέσω web@class παρέχει τις ίδιες δυνατότητες με μία κλασσική τάξη σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών.


Συμπληρώστε την φόρμα εδώ και παρακολουθήστε ζωντανά ένα FREE DEMO μάθημα!

Επιδότηση επιχειρήσων για μαθήματα ONLINE 


Οι επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου φορέα οι οποίες συνεργάζο- νται μαζί μας έχουν την δυνατότητα κατάρτησης των εργαζομένων τους στην Κινεζική γλώσσα, μέσω  του προγράμματος ΛΑΕΚ (0,24%) του ΟΑΕΔ. Το προσωπικό το οποίο θα καταρτίσουν πρέπει να είναι ασφαλισμένο στο ΙΚΑ και σε ένα κλάδο ασφάλισης του ΟΑΕΔ. 


 

 

Λίγα λόγια για την Κινεζική γλώσσα


Η κινέζικη γλώσσα, η μακράν πιο ομιλούμενη μητρική γλώσσα στον κόσμο, (ομιλείται από 1 δισεκατομμύριο και πλέον ανθρώπους) είναι μία από τις γλώσσες του μέλλοντος. Η Κίνα είναι μια αχανής χώρα, δεύτερη οικονομική δύναμη στη γη μετά τις ΗΠΑ, που τείνει να καταλάβει τον κόσμο με τα προϊόντα της και την οικονομική της ισχύ. Σήμερα, η Κίνα δανείζει την Αμερική και όλο τον υπόλοιπο κόσμο. (περισσότερα εδώ)

 

 

 

Τα μαθήματα Κινεζικής γλώσσας στα Κέντρα μας γίνονται μόνο μέσω διαδικτύου "e-learning"

 

Τα Κέντρα μας συνεργάζονται αποκλειστικά με πιστοποιημένους καθηγητές ξένων γλωσσών.


Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:


 • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων
 • Τμήματα παιδικά - εφηβικά - ενηλίκωνΜαθήματα Κινεζικής γλώσσας με "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές.e-learningΑν είστε μαθητής, σπουδαστής, ενήλικας και επιθυμείτε

 • να μάθετε κινέζικα
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα αναγνωρισμένο πτυχίο
 • να επικοινωνείτε με άνεση και ευχέρεια στο χώρο εργασίας σας


Όμως...


 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα Κέντρο
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε...τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class !


επειδή

 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε! • Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας.
 • Η σύγχρονη πλατφόρμα μας ΔΕΝ είναι Skype!    Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε από κοντά συμπληρώστε την φόρμα


                                                      εδώ


    και σας προσφέρουμε την συμμετοχή σας σε ένα DEMO ζωντανό μάθημα
ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.