Ιταλικά μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!

Ιταλικά στη Λάρισα

 

Ιταλικά μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!

 

Στα Κέντρα μας διδάσκουμε Ιταλικά εδώ και 31 χρόνια. Τα μαθήματα ιταλικών απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες καθώς επίσης και σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τα ιταλικά τους σε επίπεδο επικοινωνίας ή και σύντομης απόκτησης πτυχίου. Παρέχουμε εντατικά μαθήματα ιταλικών e-learning - online - real time σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

 


Λίγα λόγια για την Ιταλική γλώσσα


Τι είναι αυτό που κάνει εκατομμύρια ανθρώπους εκτός Ιταλίας να μαθαίνουν κάθε χρόνο σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη την Ιταλική γλώσσα, μία γλώσσα που μιλιέται σε μία χώρα του κόσμου; Γιατί το κάνουν;


Τα Ιταλικά είναι η παγκόσμια γλώσσα του πολιτισμού. Γνωρίζοντάς τα ξέρεις ότι έχεις πρόσβαση στην Αναγέννηση και σε μία λογοτεχνική κληρονομιά μεγάλης σημασίας για την ευρωπαϊκή ιστορία και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό σε αξιόλογα ανθρωπιστικά και επιστημονικά κείμενα, στην ιταλική θεατρική και μουσική παραγωγή, την όπερα, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, τομείς όπου οι Ιταλοί διαπρέπουν.


Η Ιταλική όμως είναι και η γλώσσα των σπουδών. Είναι πολλοί οι σπουδαστές που αποφασίζουν κάθε χρόνο να φοιτήσουν στα φημισμένα Ιταλικά Πανεπιστήμια, στις Ακαδημίες και τις Βιβλιοθήκες της γειτονικής χώρας.

 

Όμως τα Ιταλικά είναι επίσης και γλώσσα εργασίας. Επιχειρηματίες, επενδυτές, τεχνικοί, εργάτες, εργαζόμενοι έρχονται σε επαφή με τον ιταλικό βιομηχανικό,  βιοτεχνικό και τουριστικό κόσμο και τις υπηρεσίες του, που ξεπερνούν τα σύνορα της γειτονικής χώρας.


Πέρα από γλώσσα της τέχνης, της μουσικής της αρχιτεκτονικής και του πάθους, η Ιταλική είναι μία γλώσσα μελωδικότατη, «μουσική» κι εύκολη για τους Έλληνες που μπορεί να την μάθει ο καθένας!


Η Ιταλία είναι αγαπημένος προορισμός για μας (αντίστοιχα πολλοί Ιταλοί επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας). Και μιλώντας Ιταλικά η επίσκεψη στη γειτονική χώρα και το φιλόξενο κόσμο της γίνεται μία πραγματική χαρά ανάμεσα στους χώρους της τέχνης και στις φυσικές ομορφιές της.


Επίσης η γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών είναι ένα σημαντικό προσόν στο βιογραφικό μας, και μας προσθέτει μόρια για τον δημόσιο τομέα. Μαθαίνοντας ιταλικά, μπορούμε να σπουδάσουμε στην Ιταλία επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά πανεπιστήμια, μεταπτυχιακά προγράμματα και σεμινάρια που προσφέρονται. Για τους φοιτητές τα ιταλικά πανεπιστήμια συνεργάζονται με τα ελληνικά πραγματοποιώντας ανταλλαγές φοιτητών μέσω του προγράμματος Erasmus.


Ακόμη, εάν κανείς μιλάει ιταλικά μπορεί να μάθει πολύ γρήγορα και άλλες λατινογενείς γλώσσες όπως ισπανικά, πορτογαλικά ή γαλλικά. Όμως και στον τομέα του εμπορίου είναι χρήσιμα, καθώς οι Ελληνο-Ιταλικές σχέσεις συνεχώς αναπτύσσονται. Έτσι το να μιλάει κάποιος ιταλικά τον διευκολύνει στις εμπορικές του συναλλαγές, στις εμπορικές συναντήσεις και στις εκθέσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Ιταλία.


Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου έχουν δημιουργήσει ευέλικτα προγράμματα Ιταλικής Γλώσσας που απευθύνονται σε σπουδαστές και εργαζόμενους όλων των επιπέδων και σας οδηγούν στις εξετάσεις του Ιταλικού Ινστιτούτου, των Παν/μίων της Περούτζια και της Σιένα με απόλυτη επιτυχία.


Ποιους αφορά η εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας;

 

Εκείνους που έχουν ως στόχο σπουδές ή μετεκπαίδευση στην Ιταλία, συνεργασία με κάποια ιταλική επιχείρηση, όσους επιθυμούν να βρουν δουλειά στον τουριστικό τομέα με τους πολυπληθείς Ιταλούς που επισκέπτονται τη χώρα μας ή απλά θέλουν να γνωρίσουν την πιο «μουσική» γλώσσα του κόσμου και τον ιταλικό πολιτισμό.

 

 

Μαθήματα Ιταλικής γλώσσας στα Κέντρα μας

 

 

 • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Ταχύρρυθμα προγράμματα επανάληψης γραμματικών φαινομένων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων

 

Μαθήματα Ιταλικών εντός των Κέντρων μας (in class) αλλά και "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές.


 

 

e-learning


 

Αν είστε ενήλικας και επιθυμείτε

 • να μάθετε ιταλικά
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα αναγνωρισμένο πτυχίο
 • να επικοινωνείτε με άνεση και ευχέρεια στο χώρο εργασίας σας

 

Όμως...


 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα Κέντρο
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε


 

Τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class επειδή

 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε!


 • Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας.
 • Η σύγχρονη πλατφόρμα μας ΔΕΝ είναι Skype!


    Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε από κοντά συμπληρώστε την φόρμα


                                                      εδώ


    και σας προσφέρουμε την συμμετοχή σας σε ένα DEMO ζωντανό μάθημα

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.