Ιαπωνικά μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!

Ιαπωνικά στη Λάρισα
 

 

Μαθήματα Ιαπωνικών στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!  Οι εγγραφές άρχισαν!


Έναρξη μαθημάτων 16 Σεπτεμβρίου 2019

 

 


Στα Κέντρα μας διδάσκουμε την Ιαπωνική γλώσσα από το 2006.

Τα μαθήματα ιαπωνικών απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες καθώς επίσης και σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τη ιαπωνική γλώσσα σε επίπεδο επικοινωνίας ή και απόκτησης πτυχίου. Παρέχουμε εντατικά μαθήματα ιαπωνικών εξ αποστάσεως (e-learning - online - real time) σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.


Συμμετέχουμε ανελλειπώς στις εξετάσεις "Japanese Language Proficiency Test" των Οργανισμών Japan Foundation και Japan Educational Exchanges and Services

 

 

Έναρξη εγγραφών για τις εξετάσεις 2019

 

Οι εξετάσεις για την πιστοποίηση γνώσης της ιαπωνικής γλώσσας (Japanese Language Proficiency Test – JLPT) για το έτος 2019 πρόκειται να διεξαχθούν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019. Οι εγγραφές γίνονται στον Ελληνοϊαπωνικό Σύνδεσμο Φιλίας, διοργανωτή των εξετάσεων, από τη Δευτέρα 16 έως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.


Τα εξέταστρα για όλα τα επίπεδα (N1, N2, N3, N4, N5) είναι 55 ευρώ.

Για την αίτηση εγγραφής απαιτούνται δύο (2) πρόσφατες όμοιες φωτογραφίες προσώπου (διαστάσεων 3×3 εκ.), φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, καθώς και η συμπλήρωση των απαιτούμενων πληροφοριών για την αίτηση.

Οι υποψήφιοι που έχουν κρατήσει την αίτηση προηγούμενου έτους μπορούν να προσκομίσουν και αυτή.

 

 


Μαθήματα Ιαπωνικών στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο! (περισσότερα εδώ)


Στα Κέντρα μας λειτουργούν τμήματα Ιαπωνικών. Τα μαθήματα ιαπωνικών απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν την ιαπωνική γλώσσα και κουλτούρα σε επίπεδο επικοινωνίας ή και απόκτησης πτυχίου.Η σύγχρονη πλατφόρμα "web@class" 


Παρέχουμε εντατικά μαθήματα Ιαπωνικών μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Η "web@class" είναι σύγχρονη πλατφόρμα εκπαίδευσης ξένων γλωσσών καθώς παρέχει πολλές καινοτόμες δυνατότητες όπως ζωντανό μάθημα - ατομικό ή και σε τμήμα - σε πραγματικό χρόνο, πάντα με την παρουσία καθηγητή,  με υποστήριξη ομιλίας, εικόνας, γραφής - απαραίτητη για την γραφή της Ιαπωνικής γλώσσας - και επιπλέον, σε περίπτωση απουσίας του σπουδαστή, εγγραφή του μαθήματος!

 

Το μάθημα e-learning ONLINE μέσω web@class παρέχει τις ίδιες δυνατότητες με μία κλασσική τάξη σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών.


Συμπληρώστε την φόρμα εδώ και παρακολουθήστε ζωντανά ένα FREE DEMO μάθημα!Λίγα λόγια για την Ιαπωνική γλώσσα

 

Υπάρχουν πολλοί, παρά πολλοί λόγοι για να μάθει κανείς την ιαπωνική γλώσσα. Η εξωτική Ιαπωνία ήταν και είναι μια μεγάλη δύναμη της Άπω Ανατολής. Η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου πρώτη επένδυσε σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, δημιούργησε ένα σύγχρονο οικονομικό θαύμα και έγινε οικονομική υπερδύναμη, ακολουθώντας  ένα επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης.

Στα ιαπωνικά Πανεπιστήμια υπάρχουν ειδικότητες όπως η σεισμολογία, η θρησκειολογία, η ιχθυολογία και άλλες σύγχρονες ειδικότητες που άπτονται περιβαλλοντικών θεμάτων, ενώ πρωταρχική θέση κατέχει πάντα η Πληροφορική και ότι σχετίζεται με την τεχνολογία των υπολογιστών και του διαδικτύου.

Επίσης η Ιαπωνία είναι πάντα μια μεγάλη αγορά με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα. Τα αυτοκίνητά της, οι υπολογιστές της, τα τηλέφωνα και άλλα σύγχρονα εργαλεία και συσκευές πρωταγωνιστούν στις διεθνείς αγορές. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και για αυτούς που αγοράζουν και για αυτούς που εμπορεύονται.

Φυσικά ένας ακόμη πόλος έλξης είναι η ομορφιά της χώρας, η πανάρχαια ιστορία της, ο πολιτισμός της και τα μνημεία της. Όλοι αυτοί οι λόγοι καθιστούν ελκυστική την εκμάθηση της ιαπωνικής γλώσσας.


 
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου έχουν δημιουργήσει για πρώτη φορά στη Λάρισα ευέλικτα προγράμματα Ιαπωνικής Γλώσσας που απευθύνονται σε σπουδαστές (ενήλικες και εφήβους) όλων των επιπέδων και σας οδηγούν στις εξετάσεις του Ελληνοιαπωνικού Συλλόγου με απόλυτη επιτυχία.


Ποιους αφορά η εκμάθηση της Ιαπωνικής γλώσσας;


Εκείνους που θέλουν να εργαστούν ή να συνεργαστούν με επιχειρήσεις ιαπωνικών συμφερόντων, όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, ή απλά επιθυμούν να μελετήσουν τον τρόπο έκφρασης του ιαπωνικού πολιτισμού, με τα τόσα επιτεύγματα στην ποίηση, τη μουσική, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

 

 

Συμμετέχουμε ανελλειπώς στις εξετάσεις "Japanese Language Proficiency Test" των Οργανισμών Japan Foundation και Japan Educational Exchanges and Services


 

Μαθήματα Ιαπωνικής γλώσσας στα Κέντρα μας • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίωνΜαθήματα Ιαπωνικών εντός των Κέντρων μας (in class) αλλά και "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές.
Αν επιθυμείτε

 • να μάθετε ιαπωνικά
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα από τα αναγνωρισμένα πτυχία

Ν5 - Elementary I

Ν4 - Elementary II

Ν3 - Pre-Intermediate

Ν2 - Intermediate

Ν1 - AdvancedΌμως αν...


 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα Κέντρο
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε...τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class !


 επειδή

 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε! • Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας.
 • Η σύγχρονη πλατφόρμα μας ΔΕΝ είναι Skype!    Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε από κοντά συμπληρώστε την φόρμα   εδώ   και σας προσφέρουμε την συμμετοχή σας σε ένα DEMO ζωντανό μάθημα

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning

 

 

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.