Γερμανικά μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!

Γερμανικά στη Λάρισα

 

Μαθήματα Γερμανικών στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!


Στα Κέντρα μας διδάσκουμε την Γερμανική γλώσσα εδώ και 31 χρόνια. Τα μαθήματα γερμανικών απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες καθώς επίσης και σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τα γερμανικά τους σε επίπεδο επικοινωνίας ή και σύντομης απόκτησης πτυχίου. Παρέχουμε εντατικά μαθήματα γερμανικών e-learning - online - real time σε Έλληνες (παιδιά και ενήλικες), οι οποίοι σπουδάζουν ή εργάζονται στο εξωτερικό.

 

 

Λίγα λόγια για την Γερμανική γλώσσα

 

Μία από τις δημοφιλέστερες ευρωπαϊκές γλώσσες, η δεύτερη μητρική γλώσσα στην Ευρώπη και πρώτη στην Ε.Ε., μετά την ρωσική, ομιλούμενη από 90 εκ. ανθρώπους σε Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία και Λουξεμβούργο η Γερμανική γλώσσα, (ακολουθεί αμέσως μετά τα αγγλικά στην προτίμηση των Ελλήνων σπουδαστών) ήταν πάντα ιδιαίτερα δημοφιλής στους Έλληνες, ίσως λόγω των μεγάλων σχέσεων που έχει στην γραμματική, τη σύνταξη και τον τρόπο σκέψης.


Όχι μόνο τώρα, που το κύμα μετανάστευσης προς τη Γερμανία έχει φουντώσει εκ νέου, αλλά και παλιότερα, οι περισσότεροι Έλληνες επιστήμονες και πολιτικοί σπούδαζαν ή μετεκπαιδεύονταν στην Γερμανία και μάθαιναν τη γερμανική γλώσσα.


Ο πιο προφανής λόγος να μάθει κανείς γερμανικά σήμερα, είναι σε περίπτωση που σκέφτεται να εργαστεί στη Γερμανία και θέλει να εισέλθει σε μία από τις πιο ισχυρές αγορές εργασίας του κόσμου, έχοντας τη δυνατότητα επικοινωνίας, στον χώρο εργασίας.


Αλλά και σε επίπεδο συνεργασίας, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Γερμανία είναι ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδος, η χώρα–πυλώνας της ευρωπαϊκής οικονομίας, με τις μεγαλύτερες εξαγωγές στον κόσμο στην αυτοκινητοβιομηχανία, τα χημικά προϊόντα, τη φαρμακοβιομηχανία και τη βαριά βιομηχανία γενικώς, οπότε η επικοινωνία στα Γερμανικά με γερμανόφωνους συνεταίρους βελτιώνει τις επαγγελματικές σχέσεις και οδηγεί σε αποτελεσματικότερη επικοινωνία και στην επιτυχία. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πολλές γερμανικές εταιρίες δραστηριοποιούνται στη χώρα μας αλλά και αλλού στον κόσμο και η γνώση της Γερμανικής γλώσσας μας καθιστά πολύτιμο συνεργάτη για έναν εργοδότη που δραστηριοποιείται διεθνώς.


Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και στον τουριστικό τομέα πως ένα μεγάλο κομμάτι τουριστών στην Ελλάδα προέρχεται από γερμανόφωνες χώρες, οπότε είναι αναγκαίο γερμανόφωνο προσωπικό και γερμανόφωνοι ξεναγοί.


Ειδικά πάντως στον τομέα της επιστήμης και της έρευνας τα Γερμανικά είναι η δεύτερη πιο σημαντική γλώσσα, μετά τα αγγλικά. Η Γερμανία βρίσκεται, λόγω της προσφοράς της στην έρευνα και στην ανάπτυξη, στην 3η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο και απονέμει υποτροφίες για έρευνα σε αλλοδαπούς επιστήμονες και νέους από κάθε χώρα που θέλουν να μετεκπαιδευτούν εκεί, ενώ υφίσταται και μεγάλο δίκτυο ανταλλαγής μαθητών και φοιτητών μεταξύ Γερμανίας και πολλών χωρών.

 

Τέλος στον τομέα της πολιτιστικής προσέγγισης, η γνώση των γερμανικών θα μας βοηθήσει να μελετήσουμε αυθεντικά τα μεγάλα επιτεύγματα του γερμανικού πολιτισμού στη λογοτεχνία, τη μουσική, την τέχνη και την φιλοσοφίας: Αϊνστάιν, Σοπενχάουερ, Γκαίτε, Σίλερ, Κάφκα, Νίτσε, Μαρξ, Χέντερλιν, Βιτγκενστάιν, Έσσε, Μπρεχτ, Μότσαρτ, Μπαχ Μπετόβεν, Βάγκνερ, έγραψαν, συνέθεσαν, δημιούργησαν τα αριστουργήματά τους στη γερμανική γλώσσα.


Ποιούς αφορά η εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας;


Όσους θέλουν ή σκοπεύουν να εργαστούν άμεσα  στη Γερμανία σε οποιοδήποτε επαγγελματικό κλάδο. Όσους σχεδιάζουν να μεταβούν στη χώρα του Γκαίτε για σπουδές, ή μετεκπαίδευση και επίσης εκείνους που απλά επιθυμούν να γνωρίσουν την παγκόσμια γλώσσα της επιστήμης και του πνεύματος.

 

 

Μαθήματα Γερμανικής γλώσσας στα Κέντρα μας

 

 

 • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Ταχύρρυθμα προγράμματα επανάληψης γραμματικών φαινομένων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων

 

Μαθήματα Γερμανικών εντός των Κέντρων μας (in class) αλλά και "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές.e-learning


 

Αν είστε ενήλικας και επιθυμείτε

 • να μάθετε γερμανικά
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα αναγνωρισμένο πτυχίο
 • να επικοινωνείτε με άνεση και ευχέρεια στο χώρο εργασίας σας

 

Όμως...


 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα Κέντρο
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε

 

 

Τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class !

 

επειδή

 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε!

 

 

     * Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας οι οποίοι είναι απόφοιτοι Γερμανικής Φιλολογίας Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων.

 • Η σύγχρονη πλατφόρμα μας ΔΕΝ είναι Skype!    Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε από κοντά συμπληρώστε την φόρμα


                                                      εδώ


    και σας προσφέρουμε την συμμετοχή σας σε ένα DEMO ζωντανό μάθημα

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learningΞένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.