Γαλλικά μαθήματα στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!

Γαλλικά στη Λάρισα

 

Μαθήματα Γαλλικών στη Λάρισα αλλά και ONLINE σε όλο τον κόσμο!


Στα Κέντρα μας διδάσκουμε την Γαλλική γλώσσα εδώ και 31 χρόνια. Τα μαθήματα γαλλικών απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες καθώς επίσης και σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τα γαλλικά τους σε επίπεδο επικοινωνίας ή και σύντομης απόκτησης πτυχίου. Παρέχουμε εντατικά μαθήματα γαλλικών e-learning - online - real time σε Έλληνες οι οποίοι σπουδάζουν ή εργάζονται σε γαλλόφωνες χώρες του εξωτερικού.Λίγα λόγια για την ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ


Παλιότερα το να μιλά κανείς γαλλικά έφτανε από μόνο του για να γίνει μέλος της λεγόμενης «καλής κοινωνίας» και να αποτελεί περιζήτητη παρέα στις πιο εστέτ και σοφιστικέ συντροφιές. Ακόμη όμως κι αν από μόνη της, η ευγένεια και η γλυκύτητα αυτής της εύηχης, μουσικής, ραφινάτης και αριστοκρατικής γλώσσας δεν έφταναν, υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να μάθει κανείς γαλλικά.

 

Τα γαλλικά είναι μία  γλώσσα με παρουσία και στις πέντε ηπείρους (ενώ 160 εκατομμύρια άνθρωποι τη μιλούν ως επίσημη γλώσσα τους), και πολλά κράτη, παράλληλα με την τοπική τους γλώσσα έχουν και τη Γαλλική ως επίσημη. Επίσης η Γαλλική και η Αγγλική αποτελούν τις δύο γλώσσες εργασίας στην Ε.Ε. και με αυτές αντιπροσωπεύεται σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ είναι και μία από τις έξι επίσημες γλώσσες του ΟΗΕ. 

 

Η γαλλική γλώσσα αποτελεί τη δεύτερη επιλογή των πολιτών της ΕΕ, μετά την αγγλική,  διδάσκεται σε όλες τις χώρες του πλανήτη κι αποτελεί μία από τις οκτώ παγκόσμια χρησιμοποιούμενες γλώσσες του Internet, (οι άλλες επτά είναι η Αγγλική, η Ρωσική, η Ισπανική, η Ινδική, η Αραβική, η Ιαπωνική και η Κινεζική).

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα κέντρα εργασιών και αποφάσεων της Ε.Ε. βρίσκονται σε γαλλόφωνες περιοχές (Βρυξέλλες, Στρασβούργο, Λουξεμβούργο) ενώ στην γαλλόφωνη Ελβετία (Γενεύη, Λοζάννη) βρίσκεται το παγκόσμιο νομισματικό, διπλωματικό, αθλητικό και τουριστικό κέντρο του κόσμου, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την πρόσβαση εργασίας σε τομείς όπως της Πολιτικής και Οικονομίας, της Νομικής και Διπλωματίας, του Εμπορίου και Διαμετακόμισης, της Τεχνολογίας και Κατασκευών, των Επικοινωνιών και Υπηρεσιών, των Εθνολόγων και Γλωσσολόγων, ενώ δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε τομείς όπως η μόδα, η κομμωτική, η κουζίνα, η διακόσμηση και η ομορφιά, που η γαλλική γλώσσα είναι απαραίτητη. Επίσης να μην ξεχνάμε πως η Γαλλία αποτελεί σημαντικό οικονομικό εταίρο της Ελλάδας (2ος βιομηχανικός, 3ος εμπορικός και 3ος επενδυτικός), και η Ελλάδα είναι πλέον μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης της, Γαλλοφωνίας (OIF), μετά από αίτημα της.

 

Επίσης μην ξεχνάμε πως η Γαλλία είναι: ο 1ος τουριστικός προορισμός στη γη, με πάνω από 100 εκ. ανθρώπους να την επισκέπτονται ετησίως, η 5η ισχυρότερη οικονομία του πλανήτη, (πίσω μόνο από ΗΠΑ, Κίνα, Ιαπωνία, Γερμανία), 1η παγκόσμια δύναμη στη βιομηχανία αρωμάτων και καλλυντικών προϊόντων, 4η παγκόσμια δύναμη με πρωτοπορία στις κατασκευές τρένων και την αεροναυπηγική, 4η παγκόσμια παραγωγός αυτοκινήτων, ενώ συν τοις άλλοις αποτελεί σημαντικό εμπορικό και οικονομικό κόμβο, αφού τα 2/3 του ευρωπαϊκού εμπορίου διακινούνται μέσω της Γαλλίας.

 

Φυσικά πέραν όλων των άλλων υπάρχει και η τεράστια κουλτούρα της Γαλλίας και της Γαλλικής γλώσσας, με τη μεγάλη λογοτεχνική ποικιλία και τον μουσικό πλούτο.  Μαθαίνοντας γαλλικά, μαθαίνουμε να μιλάμε τη γλώσσα της 1ης παραγωγού κινηματογραφικών ταινιών στην Ευρώπη, ενώ αποκτάμε κι άμεση πρόσβαση σε πολυάριθμα αριστουργήματα της λογοτεχνίας, και του γαλλικού διαφωτισμού, αφετηρίας του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού.

Τέλος μην ξεχνάμε τις άριστες σχέσεις Ελλάδας-Γαλλίας, το ότι ο ελληνικός πολιτισμός υπήρξε πηγή έμπνευσης για πολλούς Γάλλους διανοούμενους και πως Έλληνες πολιτικοί και διανοούμενοι επέλεγαν ως μόνιμο ή προσωρινό τόπο κατοικίας τους τη Γαλλία.

 

Ποιους αφορά η εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας;

 

Υποψήφιους φοιτητές, πτυχιούχους που επιθυμούν συνέχεια των σπουδών τους σε υψηλότερο επίπεδο, επιχειρηματίες αλλά και εργαζόμενους που θέλουν να ζήσουν για κάποιο διάστημα στη χώρα του Βολταίρου, να συνεργαστούν με κάποια γαλλική επιχείρηση, ή απλά να επισκεφθούν τη Γαλλία.

 

 

 

Μαθήματα Γαλλικής γλώσσας στα Κέντρα μας

 

 

 • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Ταχύρρυθμα προγράμματα επανάληψης γραμματικών φαινομένων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων

 

Μαθήματα Γαλλικών εντός των Κέντρων μας (in class) αλλά και "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές.


 

e-learning


 

Αν είστε ενήλικας και επιθυμείτε

 • να μάθετε γαλλικά
 • να αποκτήσετε σύντομα ένα αναγνωρισμένο πτυχίο
 • να επικοινωνείτε με άνεση και ευχέρεια στο χώρο εργασίας σας

 

Όμως...

 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα Κέντρο
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε


Τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class επειδή

 


 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε!

 

 

 • Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας.
 • Η σύγχρονη πλατφόρμα μας ΔΕΝ είναι Skype!

 


    Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε από κοντά συμπληρώστε την φόρμα


                                                      εδώ


    και σας προσφέρουμε την συμμετοχή σας σε ένα DEMO ζωντανό μάθημα

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.