ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

 

 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ


 

Μέσα στα τμήματα αυτά, ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία τους και με το ίδιο επίπεδο γνώσεων, οι μαθητές μας αποκτούν την πρώτη θετική τους εντύπωση για την εκμάθηση τόσο της Γερμανικής γλώσσας όσο και της κουλτούρας.

Συνοδοιπόροι τους οι υψηλά καταρτισμένοι και έμπειροι καθηγητές μας, οι οποίοι διδάσκουν στη μητρική τους γλώσσα και θα τα εμπνεύσουν δίνοντάς τους κίνητρο. Όμορφα βιβλία, εικόνες, τραγούδια, παιχνίδια βίντεο/DVDs, υπολογιστές, CD-ROM και το διαδίκτυο βοηθούν στην εξερεύνηση αυτή, δημιουργώντας ευχάριστα συναισθήματα και αγάπη για την ξένη γλώσσα, διεγείροντας τη φαντασία τους ευχάριστα με τρόπο διασκεδαστικό και δημιουργικό, ενδυναμώνοντας κυρίως την αυτοπεποίθησή τους.


Κύριος στόχος μας είναι η ανάπτυξη των ικανοτήτων και των γλωσσικών δεξιοτήτων για να επικοινωνούν στα Γερμανικά σε συζητήσεις σχετικές με θέματα οικείας καθημερινότητας.


Δίνουμε έμφαση στην άμεση μάθηση που στόχο έχει να περιορίσει την δουλειά στο σπίτι. Ο μαθητής, σ' αυτή την ηλικία, γνωρίζει και εμβαθύνει τη ξένη γλώσσα, βάζοντας συγχρόνως γερά θεμέλια για τη μετέπειτα πορεία του στις πτυχιακές τάξεις. 


Λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική προσωπικότητα του μαθητή, καθώς επίσης και τις βασικές του ανάγκες, δεσμευόμαστε να κάνουμε την εκπαίδευση του παιδιού σας ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ και ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

 

Τώρα, τα μαθήματα αυτών των τάξεων μπορούν να γίνουν και εξ αποστάσεως διαδικτυακά χωρίς μετακίνηση, σε ζωντανά μαθήματα online, μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας μας "web@class" με ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή tablet! 

 Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.