Ielts - Ειδικά πακέτα ευέλικτης προετοιμασίας


IELTS

Το IELTS αποτελεί προϋπόθεση για εισαγωγή για προπτυχιακές ή και μεταπτυχιακές σπουδές, επαγγελματικούς συλλόγους, κρατικούς φορείς καθώς και βασικό στοιχείο της διαδικασίας για αλλοδαπούς που ακολουθείται σε ορισμένες χώρες.

Είναι αποδεικτικό στοιχείο του επιπέδου γνώσεων των Αγγλικών αλλά όχι πτυχίο εφ' όρου ζωής. Συνήθως η διάρκεια του περιορίζεται στα 2 χρόνια. Το IELTS ενδείκνυται για υποψηφίους άνω των 16 ετών. Υπάρχουν 2 εκδοχές του IELTS το Academic και το General Training Module ανάλογα με το λόγο χρήσης του.


Το IELTS (International English Language Testing System) είναι δίπλωμα της αγγλικής γλώσσας το οποίο εξετάζει τις γλωσσικές ικανότητες των υποψηφίων που σκοπεύουν να σπουδάσουν ή να εργαστούν σε οποιαδήποτε χώρα όπου η αγγλική χρησιμοποιείται ως γλώσσα επικοινωνίας. Το πτυχίο αναγνωρίζεται από πανεπιστήμια και επαγγελματικούς φορείς, υπηρεσίες μεταναστών και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες, σε χώρες, όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Η.Π.Α.

Το IELTS χωρίζεται σε δύο κατευθύνσεις, την ακαδημαϊκή και τη γενική (Academic and General Training). Η ακαδημαϊκή κατεύθυνση απευθύνεται σε υποψηφίους που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο σε αγγλόφωνα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή προγράμματα. Η γενική κατεύθυνση εξετάζει τη χρήση της γλώσσας σε πιο πρακτικό επίπεδο. Απευθύνεται σε όσους πρόκειται να αναζητήσουν εργασία ή να ολοκληρώσουν σπουδές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε αγγλόφωνες χώρες.


Σε κάθε εξέταση οι υποψήφιοι έχουν κοινά θέματα στην προφορική εξέταση (Speaking) και στην κατανόηση του προφορικού λόγου (Listening), ενώ εξετάζονται σε θέματα ακαδημαϊκής ή γενικής κατεύθυνσης στη γραπτή εξέταση (Writing) και την κατανόηση γραπτού κειμένου (Reading).


Η εξέταση αποτελείται από τέσσερις (4) ενότητες. Για να δείτε τις ενότητες πατήστε εδώ

 

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χατζηστεργίου έμπειροι καθηγητές, καταξιωμένοι στη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας, σας προετοιμάζουν για τις εξετάσεις του IELTS με μοναδικό στόχο τη δική σας επιτυχία. Η περίοδος προετοιμασίας IELTS εξαρτάται από το επίπεδο Αγγλικών του κάθε υποψηφίου.


Δείτε τις ημερομηνίες και περιοχές εξετάσεων εδώ.


Νέα τμήματα στις αρχές κάθε μήνα. Αν κάποιος υποψήφιος θέλει να ακολουθήσει ένα πολύ εντατικό ρυθμό τότε υπάρχει η δυνατότητα του ιδιαίτερου μαθήματος.


 

Τα επίπεδα του IELTS


IELTS: 4-5 (5 is borderline between B1 and B2)

IELTS: 5-6.5 (5 is borderline between B1 and B2)

IELTS: 7-8 (8 is borderline between C1 and C2)

IELTS: 8-9 (8 is borderline between C1 and C2)Αν επιθυμείτε να κάνετε μεταπτυχιακό σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού, μαζί μας θα αποκτήσετε γρήγορα και οικονομικά τη βαθμολογία που χρειάζεστε

 


Μαθήματα προετοιμασίας IELTS στα Εξειδικευμένα Κέντρα μας

 

 

 • Ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 • Ταχύρρυθμα προγράμματα επανάληψης γραμματικών φαινομένων

 • Υπεύθυνη προετοιμασία για εξετάσεις όλων των επιπέδων


 

Μαθήματα IELTS εντός των Κέντρων μας (in class) αλλά και "ζωντανά" μαθήματα εξ αποστάσεως (e-learning) μέσω διαδικτύου (περισσότερα εδώ) σε ανοικτά ή και κλειστά τμήματα με πλήρη υποστήριξη από διδάσκοντες καθηγητές. 

Αν είστε ενήλικας και επιθυμείτε

 

 • να αποκτήσετε σύντομα το αναγνωρισμένο πτυχίο IELTS με την βαθμολογία που επιθυμείτε

 

Όμως...

 • δεν έχετε χρόνο παρακολούθησης σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών
 • δεν έχετε πρόσβαση στην περιοχή σας σε ένα Κέντρο εξειδικευμένο στην προετοιμασία για το πτυχίο που ζητάτε


Τότε επιλέξτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μέσω διαδικτύου με την σύγχρονη πλατφόρμα web@class !

 

επειδή

 • δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο και έξοδα μετακίνησης
 • τα προγράμματα είναι ευέλικτα ως προς τον χρόνο παρακολούθησης (τμήματα πρωινά-απογευματινά-βραδινά), επτά ημέρες την εβδομάδα
 • τα μαθήματα είναι «ζωντανά», βλέπετε, συμμετέχετε, συνομιλείτε με τους συμμαθητές σας και τον καθηγητή σας
 • έχετε τα βιβλία μπροστά σας, τα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να γράψετε  και ο καθηγητής σας εξετάζει και λύνει τις απορίες σας
 • και το πιο σημαντικό… το μάθημα γίνεται εγγραφή και αν το χάσετε… μπορείτε  να το ξαναδείτε!

 

 • Η μεθοδολογία μας υποστηρίζεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές των Κέντρων μας.
 • Η σύγχρονη πλατφόρμα μας ΔΕΝ είναι Skype!

 


    Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε από κοντά συμπληρώστε την φόρμα


                                                      εδώ


    και σας προσφέρουμε την συμμετοχή σας σε ένα DEMO ζωντανό μάθημα

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα διαδικτυακά μαθήματα (e-learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή. Λειτουργούν τμήματα κλειστά (2 έως 4 άτομα) αλλά και ανοικτά (5 έως 8 άτομα). Υπάρχει και η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.