ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6 - 10 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 11 - 16 ΕΤΩΝ

 

 

 

 

 

 

Με φροντίδα, αφοσίωση, ευθύνη καθώς και την πολύτιμη εμπειρία που αποκομίσαμε στα 32 χρόνια λειτουργίας στο χώρο των ξένων γλωσσών, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και επώνυμα να καταρτίσουμε πτυχιούχους ξένων γλωσσών με όλα τα εφόδια,που τους είναι απαραίτητα για να ανταποκριθούν με επιτυχία στα νέα δεδομένα.

 

 
 
ΤΜΗΜΑΤΑ  ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6 - 10 ΕΤΩΝ


Μέσα στα τμήματα αυτά, ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία τους και με το ίδιο επίπεδο γνώσεων, οι μαθητές μας αποκτούν την πρώτη θετική τους εντύπωση για την εκμάθηση Αγγλικών αλλά και  γνωρίζουν τον αγγλόφωνο πολιτισμό.

 

 

 


Συνοδοιπόροι τους οι υψηλά καταρτισμένοι και έμπειροι καθηγητές μας, οι οποίοι θα τα εμπνεύσουν και θα τους δώσουν κίνητρο. Όμορφα βιβλία, εικόνες, τραγούδια, παιχνίδια βίντεο/DVDs, υπολογιστές, CD-ROM και το διαδίκτυο βοηθούν στην εξερεύνηση αυτή, δημιουργώντας ευχάριστα συναισθήματα και αγάπη για την ξένη γλώσσα, διεγείροντας τη φαντασία τους ευχάριστα με τρόπο διασκεδαστικό και δημιουργικό, ενδυναμώνοντας κυρίως την αυτοπεποίθησή τους.

 

 

 


Κύριος στόχος μας είναι η ανάπτυξη των ικανοτήτων και των γλωσσικών δεξιοτήτων για να επικοινωνούν στα Αγγλικά σε συζητήσεις σχετικές με θέματα οικείας καθημερινότητας.

 

 

 


Δίνουμε έμφαση στην άμεση μάθηση που στόχο έχει να περιορίσει την δουλειά στο σπίτι. Ο μαθητής, σ' αυτή την ηλικία, γνωρίζει και εμβαθύνει τη ξένη γλώσσα, βάζοντας συγχρόνως γερά θεμέλια για τη μετέπειτα πορεία του στις πτυχιακές τάξεις. 

 

 


Μέχρι και τη Α' class παρέχουμε ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ διδασκαλία (ΜΕΛΕΤΗ) εντός του σχολείου μας. Έτσι ο μαθητής μας, με την εποπτεία υπεύθυνης καθηγήτριας, προετοιμάζεται για το μάθημα της επόμενης μέρας (ορθογραφία, ασκήσεις, έκθεση) με αποτέλεσμα ΝΑ ΜΑΘΕΙ να διαβάζει ΜΟΝΟΣ του και να μη στηρίζεται στην βοήθεια της "μαμάς και του μπαμπά" στο σπίτι.

 

Λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική προσωπικότητα του μαθητή, καθώς επίσης και τις βασικές του ανάγκες, δεσμευόμαστε να κάνουμε την εκπαίδευση του παιδιού σας ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ και ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

 

Τώρα, τα μαθήματα αυτών των τάξεων μπορούν να γίνουν και εξ αποστάσεως διαδικτυακά χωρίς μετακίνηση, σε ζωντανά μαθήματα online, μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας μας "web@class" με ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή tablet! 

 

ΤΜΗΜΑΤΑ  ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ 11 - 16 ΕΤΩΝ

 

SENIOR classes

Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για την απόκτηση των επίσημων αναγνωρισμένων πτυχίων της ξένης γλώσσας. Άριστα καταρτισμένοι καθηγητές, με την χρήση των προσεκτικά επιλεγμένων βιβλίων και εποπτικών μέσων διδασκαλίας, εμπνέουν δίνοντας τα απαραίτητα κίνητρα, τονώνουν την αυτοπεποίθηση, εξασφαλίζουν την ποιοτική εκμάθηση της ξένης γλώσσας σε επίπεδο προφορικού και γραπτού λόγου, προετοιμάζοντας  με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή τους στις επερχόμενες πτυχιακές εξετάσεις.

 

Τα μαθήματα αυτών των τάξων καλύπτουν την ύλη  Pre-Lower (Β1), Lower (B2), Advanced (C1) και Proficiency (C2)


(υπεύθυνη Αγγλικής γλώσσας: κα Ντελενίκα-Χατζηστεργίου Ελένη)

 

  • Συνεργαζόμαστε με το Βρεττανικό Συμβούλιο για τη διεξαγωγή μέρους των εξετάσεων στο χώρο μας. (YOUNG LEARNERS, KET, PET)
  • 100% επιτυχία σε όλα τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.
  • Γνωρίστε το πρωτοποριακό μας σύστημα διδασκαλίας βασισμένο σth νέα ευρωπαική μεθοδολογία.

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.