Τι είναι το TOEIC?

 

                     Εκπαιδευτικό έτος 2021-2022

 

Εγγραφές - πληροφορίες για τα νέα τμήματα εκπαιδευτικού έτους 2021-2022 διεξάγονται κανονικά εντός των Κέντρων μας και μέσω του site των Κέντρων: 

 http://www.chatzistergiou.gr/φόρμα-εκδήλωσης-ενδιαφέροντος-για-demo

 

Αποκτήστε την πιστοποίηση TOEIC

ΓΡΗΓΟΡΑ - ΣΙΓΟΥΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

100% επιτυχία στις εξετάσεις

 


Τι είναι το TOEIC 

 • To TOEIC είναι μοντέρνο τεστ που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς εργασίας και αποτελεί εγγύηση για κάθε εργοδότη και για κάθε εργαζόμενο.
 • Αναγνωρίζεται από τις δημόσιες αρχές, Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και από επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμούς.
 • Αναγνωρίζεται τόσο από τον ιδιωτικό τομέα όσο και από το ΑΣΕΠ.
 • Το ΑΣΕΠ αναγνωρίζει και μοριοδοτεί το ΤΟΕΙC® σαν απόδειξη γνώσης της Αγγλικής γλώσσας στα εξής επίπεδα: Μέτρια γνώση (405-500), καλή γνώση (505-780) και πολύ καλή γνώση (785-900).

 

Επίπεδο Γνώσης

Επίπεδο Γλώσσας

Βαθμός

Πολύ Καλή

Advanced    C1

785-900

Καλή

Lower          B2

505-780

Μέτρια

Basic           B1

405-500

 
 

 • Ισχύει εφ’ όρου ζωής (δεν έχει ημερομηνία λήξης)
 • Οι εξετάσεις αποτελούνται από 200 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και δεν περιλαμβάνουν έκθεση και προφορικά, διεξάγονται δε κάθε εβδομάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Η διάρκεια του τεστ είναι 2 ώρες και 30'.
 • Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται σε 10 μέρες.
 • Διεξάγεται από φορέα με κύρος (Hellenic American Union) και έχει διεθνή αναγνώριση.
 • Κόστος εξετάσεων 150,00 €.

   
To TOEIC κι εμείς..

 • Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΙΟΥ διαθέτουν την τεχνογνωσία και συμμετέχουν στις εξετάσεις του TOEIC προετοιμάζοντας υπεύθυνα και με απόλυτη επιτυχία τους υποψήφιους σπουδαστές μας. Οι επιτυχίες των σπουδαστών μας, σε συνδιασμό με τα μοναδικά προγράμματα προετοιμασίας και το άρτια εκπαιδευμένο με πολυετή πείρα προσωπικό, μας έχουν κατατάξει στους απόλυτα "ειδικούς" στην απόκτηση του συγκεκριμένου πτυχίου.
 • Τα Κέντρα μας διαθέτουν σε αποκλειστικότητα ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας και προετοιμασίας για οποιοδήποτε πτυχίο, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και από τον ΑΣΕΠ.
 • Όλη η μεθοδολογία μας είναι περασμένη σε πλατφόρμα e-learning και δίνει την ευκαιρία προετοιμασίας είτε στο χώρο μας είτε από το γραφείο σας ή το σπίτι σας.

 

 

E-Le@rning Courses από το 2010!

 

Προετοιμαστείτε και εσείς υπεύθυνα και γρήγορα, απ' όπου κι αν βρίσκεστε με τη σύγχρονη πλατφόρμα e-learning: "web@class"  

 

Πρωτοπορία στα ONLINE μαθήματα


Από το 2010  παράλληλα με τα μαθήματα εντός των Κέντρων μας χρησιμοποιούμε την  εκπαιδευτική πλατφόρμα "web@class" για μαθήματα εξ αποστάσεως.

Mε τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση μέσω διαδικτύου με τη πλατφόρμα web@class η εκμάθηση αλλά και η προετοιμασία για πτυχιακές εξετάσεις ξένων γλωσσών ανοίγει νέους ορίζοντες. Οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν αλλά και συμμετέχουν στο μάθημα σε πραγματικό χρόνο με τους εκπαιδευτές τους, ο καθένας από διαφορετικό χώρο. Η διαδικασία του μαθήματος είναι ίδια με αυτή που προσφέρεται σε μία κανονική αίθουσα, έχοντας την ίδια αποτελεσματικότητα.


Για να γνωρίσετε κι εσείς το μέλλον στην εκπαίδευση,

σας προσφέρουμε ένα ζωντανό μάθημα δωρεάν.


Αν σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε την φόρμα εδώ και θα σας αποστείλλουμε user name και password  για να συμμετάσχετε και εσείς σε  ένα free live Demo μάθημα.

Το DEMO μάθημα, όπως εξάλλου όλα τα μαθήματα μέσω διαδικτύου είναι ζωντανά μαθήματα, με την παρουσία καθηγητή/καθηγήτριας και των συμμετεχόντων.


Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την μέθοδο web@class:

http://www.chatzistergiou.gr/faq-e-learning

Ξένες Γλώσσες

Ψηφοφορία

Για ποια από τα παρακάτω θα θέλατε να σας ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας:

Mailing List

Mailing List

Αν θέλετε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους αφήστε μας εδώ το e-mail σας.